085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Verkeersongeval gehad in Veghel?

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval in de regio Veghel? Een verkeersongeval kan grote gevolgen met zich meebrengen. U kunt wellicht (tijdelijk) niet meer werken, waardoor u inkomsten misloopt. Ook kan het zijn dat u zelf niet meer kunt autorijden en veel extra reiskosten moet maken. Bij een ernstig verkeersongeval kan dit ook betekenen dat u veel onverzekerde ziektekosten heeft of een hulp in de huishouding nodig heeft. Al deze kosten kunt u vergoed krijgen in de vorm van een letselschadevergoeding, als iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor het verkeersongeval. Wij kunnen u hier in Veghel en omstreken juridisch bij helpen.

Wij helpen na een verkeersongeval

Heeft u een psychisch trauma opgelopen of blijvende zichtbare littekens? Ook hiervoor kunt u gecompenseerd worden. Dit gebeurt in de vorm van smartengeld. Een letselschade advocaat in Veghel van Kuiken Advocaten helpt u hier graag mee. Als u de gevolgen ondervindt van een verkeersongeval in de regio Veghel, is het verstandig om snel een expert in de arm te nemen. Hoe sneller wij te werk kunnen gaan, des te beter kunnen we uw schadeclaim afhandelen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u graag een inschatting van uw schadezaak? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak op ons kantoor in Veghel.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging