085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Schadeclaim indienen in Veghel

Als u letselschade heeft opgelopen door de schuld van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. U kunt een schadeclaim indienen. Woont u in Veghel of in de omgeving van Veghel? Schakel dan juridische hulp in van De Letselschade Raetsman. Wij nemen alle zorgen rondom de schadeclaim van u over: wij stellen de aansprakelijkheid vast en bepalen, samen met externe deskundigen, de hoogte van de schadeclaim. We zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Neem voor professionele juridische hulp bij uw schadeclaim contact op met ons advocatenkantoor in Veghel.

Het indienen van een schadeclaim

U weet wellicht niet wat u allemaal kunt claimen en wat niet. Schakel daarom een ervaren letselschade advocaat in Veghel in, die u hiermee kan helpen. Wij kijken niet alleen naar de situatie op dit moment, maar houden ook rekening met de toekomst. Daarnaast bekijken we bij het indienen van de schadeclaim ook of u recht heeft op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de geleden psychische schade. Twijfel niet en laat u juridisch adviseren over de mogelijkheden! Wij hebben veel ervaring met letselschadezaken in Veghel en omstreken en mede hierdoor zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging