085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Kwaliteit gegarandeerd

Als letselschade advocaat zijn wij dus aangesloten bij een netwerk van kantoren van gespecialiseerde gecertificeerde belangenbehartigers die alleen werken voor slachtoffers en dus onafhankelijk zijn van verzekeraars. Het netwerk heeft bovendien een onafhankelijke klachtencommissie en geschillenregeling.

Letselschade Advocaten (LSA)

LSAOnze advocaat Mr. R.H. Vermeeren is lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De leden van deze vereniging hebben tenminste 5 jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk. Na deze ervaring te hebben aangetoond dienen de leden een toelatingsexamen te doen voor een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen. Na het succesvol afgerond hebben van deze opleiding mogen zij zich gecertificeerd LSA lid noemen als zij tenminste 500 uren per jaar op dit vakgebied bezig blijven en voldoen aan de verplichte permanente educatieverplichtingen. De LSA biedt voor de slachtoffers verder bijzondere voorrechten; zoals een gespecialiseerde onafhankelijke geschillenregeling en klachtencommissie.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

aspMet het lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren van de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) hebben wij ons verplicht als kantoor geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast onderhouden de ASP leden intensief contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen zo snel mogelijk met elkaar te kunnen delen en invloed te hebben op het beleid van de verzekeraars en de overheid om de positie van slachtoffers te versterken. Voor onze kantoren is Rob Vermeeren lid van de ASP waarmee u als consument de garantie heeft dat ook aan deze vereisten wordt voldaan.

Specialisten Keurmerk

Keurmerk specialisatieverenigingenDe Orde van Advocaten heeft een keurmerk specialisatieverenigingen opgezet. Door de lidmaatschappen van bovenstaande specialisatieverenigingen, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is Mr. R.H. Vermeeren is gerechtigd dit keurmerk te gebruiken.

 

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging