085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Uw advocaat in letselschade in de regio Veghel

Kuiken Advocaten is een zeer gespecialiseerd advocatenkantoor in de regio Veghel, dat al jaren bestaat. Wij verlenen advies en rechtsbijstand aan zowel ondernemers, besturen als particulieren. Daarnaast maken we gebruik van externe deskundigen, zoals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenbureaus. We hebben veel ervaring met letselschadeclaims na ongelukken, operatiefouten, geweldsdelicten, productiefouten en slechte arbeidsomstandigheden in Veghel en omstreken. Neem bij letsel snel contact op met een ervaren letselschadespecialist, want hoe eerder u een expert inschakelt, hoe beter deze u kan helpen. We zorgen er samen voor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Uw ervaren letselschadespecialist

De kennis en ervaring van uw letselschadespecialist in Veghel op dit gebied wordt naast de dagelijkse praktijkervaringen gewaarborgd door lidmaatschappen van de Vereniging Letselschade Advocaten, van de ASP-Advocatenvereniging, en Stichting Keurmerk Letselschade. Dit geeft u de garantie dat u bij een letselschadespecialist zit die jarenlange ervaring heeft en altijd de laatste ontwikkelingen en cursussen op dit gebied volgt. Wilt u meer weten over uw expert in Veghel? Of heeft u direct een letselschade advocaat in Veghel of in de nabije omgeving van Veghel nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging