085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Medische misser in Veghel

Is uw operatie niet verlopen zoals deze had moeten gaan? Of heeft u de verkeerde medicatie toegediend gekregen? Als slachtoffer van een medische fout kunt u een letselschadeclaim indienen. Wij hebben veel ervaring met het indienen van dergelijke claims in Veghel en omstreken en kunnen u daarom adequaat helpen na een medische fout. Het is vooral van belang om aan te tonen of er een onschuldige fout is gemaakt of dat er nalatigheid in het spel is. Overal waar mensen werken, worden nu eenmaal fouten gemaakt. Maar u moet met de consequenties leven en dit brengt psychisch en financieel leed met zich mee. Hiervoor dient u gecompenseerd te worden. Laat onze letselschade advocaat in Veghel en in de omgeving van Veghel u hiermee helpen na een medische fout.

Schakel juridische hulp in na een medische fout

Het is belangrijk om na een medische fout een ervaren advocaat in de arm te nemen. Deze weet precies wat er gedaan moet worden en bepaalt, samen met externe deskundigen, de hoogte van de schadeclaim. U heeft misschien wel letsel opgelopen waar u nog jaren last van heeft, dan wilt u natuurlijk niet dat u na een half jaar de kosten die dit met zich meebrengt niet meer kunt betalen. Wij zorgen er in Veghel samen met u voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw schade, dan betaalt deze partij naast de schadevergoeding ook de kosten voor juridische hulp.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging