085 - 580 40 98

Letselschade advocaat nodig in Veghel?

Slachtoffer van een arbeidsongeval?

Als werknemer bestaat er een kans dat er een ongeval voordoet tijdens werktijd of tijdens een werk gerelateerde activiteit buiten de deur. Een arbeidsongeval kan ontstaan door een simpel foutje, maar kan ook het gevolg zijn van slechte of zelfs gevaarlijke werkomstandigheden. Wanneer u slachtoffer bent van een arbeidsongeval zijn er twee belangrijke voorwaarden waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding. U moet namelijk kunnen aantonen dat uw letselschade is ontstaan als gevolg van een arbeidsongeval.  En daarnaast moet er een directe link zijn tussen de letselschade en uw werkgever.

Juridische hulp bij een arbeidsongeval

Als slachtoffer van een arbeidsongeval zit u in een lastige positie. U heeft namelijk schade opgelopen waar u uw werkgever verantwoordelijk voor wilt stellen, maar tegelijkertijd wilt u zichzelf niet in uw vingers snijden door uw baan mogelijk te verliezen. Een goede afhandeling van een dergelijke letselzaak is daarom een must. In Veghel en de regio Veghel staat wij dan ook graag voor u klaar om u tijdens dit proces zo goed mogelijk te helpen. Tijdens het juridisch proces helpen wij u de juiste relatie te behouden met uw werkgever zodat er geen verdere conflicten zullen ontstaan. Wilt u meer weten over hoe te handelen bij een arbeidsongeval? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 40 98.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Veghel, Venlo, Venray, Oss, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en omgeving.

Hoofdvestiging